Handwerkfestijn en een haakworkshop amigurumi

REGIO – Het vijfde Handwerkfestijn is 2, 3 en 4 september in Bunschoten. Er is alles op het gebied van handwerk- en handvaardigheidtechnieken. Ook wordt weer boerenbontservies verkocht.

Het Handwerkfestijn is gratis toegankelijk.
De verkoop en demonstraties zijn op
vrijdag 2 september van 11:00-17:00 uur,
zaterdag 3 september van 11:00-17:00 uur en
zondag 4 september van 11:00-16:00 uur.
Er zijn demonstraties van verschillende handvaardigheidtechnieken en men kan deelnemen aan een haakworkshop amigurumi. Een leuke site over dit soort ‘beestjes’ is: http://www.amigurumis.be

Het Handwerkfestijn is overdekt en gratis toegankelijk. De locatie is Zevenhuizerstraat 281 in Bunschoten. De opbrengst gaat naar het Diabetes Fonds voor wetenschappelijk onderzoek.
Er is een extra parkeerplaats op de Zevenhuizerstraat 273 ongeveer 300 meter van de Schenkerij. Voor een kleine vergoeding kunt u evt. gebruik maken van een pendeldienst.

Advertenties

5 Reacties op “Handwerkfestijn en een haakworkshop amigurumi

  1. Vorig jaar was ik op het handwerkfestijn en ik vond het geweldig!! Met name de tweedehands spulletjes zoals, knopen, lint, lapjes stof, borduurgarens, etc etc. Ook een heleboel boeken en tijdschriften hadden ze, allemaal keurig gerangschikt op soort handwerk. En niet duur, 10 tijdschriften voor 1 euro zaten er tussen. Zeer zeker de moeite waard.

  2. Lijkt mij heel gezellig, nooit geweest wel van gehoord !! Maar 3 sept heb ik een heel belangrijke afspraak !!;-)

    Al een lintje verkocht las ik, goed zo !!

  3. Vrijdagochtend zijn we met een aantal dames van het Breicafe naar het Handwerkfestijn geweest. We kregen een PinkRibbonlintje opgespeld zodat we goed herkenbaar waren en reclame voor het Breicafe konden maken ;).
    Het was reuze gezellig en de koffie met boerencake met biologische bramengelei smaakte natuurlijk formidabel ( Irma bedankt) in het zonnetje. Het was een drukte van belang in de diverse standjes en de boodschappenmandjes waren dan ook gauw gevuld. Allerlei prachtige handwerkbenodigdheden waren aanwezig. Zelfs frifolité-spoeltjes hebben we vast gekocht vanwege een nog op handen zijnd project in Balans.
    Al met al vond ik het reuze gezellig en tot volgend jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s